Predstavenstvo
ZOZNAM ČLENOV PREDSTAVENSTVA
Predstavenstvo CPaCRZS
CECHMAJSTER
Jozef OREMUS
PREDSTAVENSTVO:
Ing.Vojtech GOTTSCHALL
Tibor HAVETTA
Ramón ŠKOLUDA
Štefan FOLDES
Ján IHRISKÝ
Andrea HORVÁTHOVÁ
Ing. Viliam GERBEL
Miloš KABÁT
Juraj OREMUS
DOZORNÁ RADA:
Ing.Dušan STANISLAV
Renáta TOKOVICSOVÁ
Dušan MIČA
ČASOVÝ A OBSAHOVÝ PLÁN ZASADNUTÍ P - CECHU NA ROK 2016
Dátum | Miesto | Základný obsah rokovania | Zodpovednosť |
---|---|---|---|
12.01.2016
utorok |
PEZINOK | Zhodnotenie VZ 2015
Príprava Danubius Gastro 2016 – 10. ročník BR a sprievodné súťaže |
Ing. Gottschall
Organizačný výbor |
10.03.2016
štvrtok |
PEZINOK | Vyhodnotenie pekárskej výstavy Danubius Gastro 2016
Plán úloh na rok 2016 – plán zasadania P-Cechu Salima Brno 2016 - zhodnotenie Športové hry pekárov a cukrárov 2016 |
p. Oremus , Gottschall , organizátori
p. členovia predstavenstva |
26.04.2016
utorok |
DRAHOVCE | Príprava športových hier – technické a organizačné zabezpečenie 11.06.2016
Letný seminár + odborné problémy (3-4 hodiny) Máj alebo jún (odporúčam máj koniec) |
p. Oremus + Gottschall
členovia P-Cechu |
11.6.2016
sobota |
DRAHOVCE | Športové hry – stretnutie Rady pekárov a cukrárov | p. Gottschall
členovia predstavenstva |
06.09.2016
utorok |
PEZINOK | Zhodnotenie športových hier – VIII.ročník Drahovce
Príprava na súťaže Najlepší chlieb Kočín a Pezinok Informácia o stretnutí zástupcov Českého SPaC - Čejč |
p. Oremus + Gottschall
členovia P- Cechu + aktivisti |
18.10.2016 | DUBNICA | Rada pekárov cukrárov Slovenska
Zhodnotenie Kočín + Vinobranie Príprava Valného zhromaždenia a 11. Ročníku o najlepší Bratislavský rožok |
p.Oremus
p.Gottschall Ing. Bohumí Sabo, CSc. |
29.11.2016
alebo 06.12.2016 |
PEZINOK | Valné zhromaždenie Cech
Jesenný seminár – Legislatíva aktualizácia Danubius Gastro 2017 účasť – obsah - program |
p. Gottschall
p.Oremus členovia P-Cechu |
Poznámka – každé rokovanie P – Cechu , okrem nosných bodov rokovania , bude štandardne obsahovať :
- Správu sekretariátu o stave členskej základne a hospodárení Cechu
- Stanoviská a odporúčania Cechmajstra k aktuálnej situácii podnikateľského prostredia segmentu pekár, cukrár , k realizácii akcií a k systémovým opatreniam pre aktivity do budúcnosti
- Stanoviská , pripomienky a návrhy členov P-Cechu a členov RK Cechu PaCRZ Slovenska
- Stanoviská a informácie podpredsedov Cechu v oblasti vzdelávania p. ......................., o plánovaných aktivitách spoločenského charakteru a prezentácie remesla – súťaže p. Tibor Havetta, o domácich a zahraničných vzťahoch vyplývajúcich z členstva Cechu PaCRZ Slovenska p. Juraj Oremus
Plán je otvorený pre potreby aktualizácie na základe akýchkoľvek pripomienok a podnetov , ktoré budú prospešné činnosti Cechu a hlavne podporné pre stabilitu a rozvoj pekárskeho a cukrárskeho remesla.
Za P-Cechu predkladá : Ing. Vojtech Gottschall
V Pezinku: 10.03.2016